Jubilejní Masarykova
základní škola a mateřská škola

Třinec, příspěvková organizace


<< zpět

Vánoční turnaj ve vybíjené

Dne 17.12. 2021 se na naší škole uskutečnil Vánoční turnaj ve vybíjené 4., 5. a 6. tříd. Žáci 4.A, 4.B, 4.C, 5.A, 5.B, 6.A, 6.B a 6.C v tento den odložili učebnice a vrhli se do sportovního utkání s plným nasazením.

Nutno podotknout, že se žáci se svými učiteli pečlivě připravovali v hodinách tělesné výchovy a tak byl každý tým pro ostatní velmi zdatným soupeřem. Všichni hráči dali do turnaje všechno, žáci hráli s obrovským zápalem pro hru. Klobouk dolů, skvělá práce!

Každým tým nastoupil celkově do 7 utkání, přičemž 1 zápas byl časově omezen na 10 minut (2 x 5 min). Na turnaji se odehrálo 28 zápasů. Utkání probíhalo po celé dopoledne a jistě bylo pro hráče vyčerpávající. Přesto však všichni dokázali odehrát všechny zápasy s obrovskou energií a chutí! Všechny týmy bojovaly do poslední chvíle jako lvi.

Celý turnaj se odehrál v přátelské atmosféře. Velké poděkování za sportovní chování a férovou hru patří jednotlivým týmům. Děkujeme také pedagogům, kteří žáky na utkání připravovali a také těm učitelům, kteří byli v tento den na utkání s nimi, byli pro své týmy oporou a stali se jejich největšími a nejhlasitějšími fanoušky.

Každý účastník získal za svou obrovskou snahu sladký pamlsek. Na stupních vítězů však nemohli stát všichni.

VÍTĚZOVÉ JSOU:

Na 1. místě třída 6.B .

Na 2. místě třída 5.B .

Na 3. místě třída 6. A .

Hráči byli odměněni diplomy, medailemi a sladkou odměnou.

Ocenění i gratulace vítězům předávala paní ředitelka školy Mgr. Darja Hoffmannová a paní zástupkyně Mgr. Lubomíra Špilová. Paní ředitelka poté zakončila turnaj poděkováním všem přítomným za účast a za zapálení pro hru. Popřála také mnoho úspěchů hráčům v případném dalším ročníku.

Vítězům ještě jednou velmi gratulujeme!

 

Mgr. Martina Gřundělová

Mgr. Jiří Cienciala