Jubilejní Masarykova
základní škola a mateřská škola

Třinec, příspěvková organizace


<< zpět

Návštěva lanového centra

Inovativní vzdělávání: Návštěva lanového centra Lanáček a minigolfu

V rámci našeho inovativního vzdělávacího programu jsme se s dětmi vydali na výlet do lanového centra Lanáček a na minigolf. Hned na začátku jsme si zpříjemnili cestu zastávkou na výbornou zmrzlinu. To nám nejen zvedlo náladu, ale také poskytlo osvěžení v parném dni.

Přestože bylo velké teplo, zvládli jsme to s úsměvem na tváři. Během cesty jsme děti zapojili do plnění přírodovědných úkolů a kvízů, které byly součástí našeho vzdělávacího programu. Děti se tak nejen bavily, ale také se učily nové věci o přírodě a životním prostředí.

Když jsme dorazili do lanového centra Lanáček, děti se nemohly dočkat, až si vyzkoušejí všechny atrakce. Lanový park nabídl různé úrovně obtížnosti, takže si každý našel tu svou výzvu. Děti se naučily spolupracovat, překonávat překážky a zdokonalovat své dovednosti v pohybu.

Po dobrodružství v lanovém centru jsme se přesunuli na minigolf. Tato aktivita byla nejen zábavná, ale také podněcovala děti k soutěživosti a zlepšování jejich koordinace a přesnosti. Společně jsme se smáli a povzbuzovali jeden druhého.

Návštěvu lanového centra a minigolfu si děti opravdu užily. Tento výlet byl skvělým příkladem, jak lze spojit zábavu s učením a jak inovativní přístupy k vzdělávání mohou děti motivovat a inspirovat. Těšíme se na další dobrodružství a nové zážitky v rámci našeho programu!

Doufáme, že se dětem líbil tento den plný aktivit a že si odnesly nejen skvělé zážitky, ale také nové znalosti a dovednosti. Děkujeme všem, kteří se na organizaci tohoto výletu podíleli, a těšíme se na další společné akce.